Kjøpsvilkår

Kjøpsbetingelser for LF Distribusjon

LF Distribusjon selger varer utelukkende til registrerte virksomheter, som dyrebutikker, veterinærklinikker og tilsvarende.

Fri frakt tilbys for bestillinger med en nettoverdi på 10.000,- NOK ekskl. mva eller mer. For bestillinger under denne grensen, vil den faktiske fraktkostnaden bli fakturert.

Fraktkostnader avhenger av leveringssted, vekt og volum, men LF Distribusjon sikrer alltid det mest kostnadseffektive fraktalternativet for våre kunder. Vær oppmerksom på at fraktkostnader påløper for spesialbestillinger, forhåndsordrer, tepperuller og andre varer som krever spesiell frakthåndtering, selv for bestillinger over grensen for fri frakt.

Dersom det ikke er noen til stede for å motta leveransen på dagtid, må dette informeres om til LF Distribusjon på forhånd. Ved mislykkede leveringsforsøk vil mottakeren bli belastet et gebyr. Eventuelle endringer i faktura- eller leveringsadresse må meldes inn via e-post til post@lfdistribusjon.no.

Fakturaer vil bli sendt som EHF/PDF-filer via e-post. Det er kundens ansvar å informere LF Distribusjon om eventuelle endringer i e-postadressen for mottak av fakturaer. Fakturaer vil ikke bli sendt per post. Merk at vi krever forhåndsbetaling fra nye kunder inntil et stabilt kundeforhold er etablert. Kontantkunder må betale fakturaen umiddelbart, og senest innen 5 virkedager, ellers vil ordren bli kansellert. Forsinket betaling vil medføre renter og gebyrer i henhold til inkassoloven. Bergen tingrett aksepteres som verneting.

Reklamasjoner på nye varer må fremsettes innen 8 dager etter mottak. Reklamasjoner på brukte varer aksepteres kun etter avtale, og varen må være rengjort før retur. Husk at kjøpsloven gir oss rett til å reparere produktet om mulig.

Vi tar forbehold om eventuelle prisfeil. Dersom et produkt er bestilt til en mistenkelig lav pris uten at det er spesifisert som et tilbud, forventer vi at kunden forstår at det kan være en feilprising.

Returer aksepteres kun etter avtale og mot et gebyr på 15%. Returvarer skal leveres ubrukt og i original emballasje, uten prislapper. Spesialbestilte varer kan ikke returneres.

LF Distribusjon vil ikke lenger behandle restordrer for varer som er utsolgt. Disse må bestilles på nytt ved neste kjøpsanledning.